Banner

MELDA KARAYEL GAYRİMENKUL YÖNETİMİ

Profesyonel Apartman, Bina, Site, Toplu Yapı, İş Merkezi Yönetimi
HAKKIMIZDA

Profesyonel Yapı Yönetimi, gelişmiş dünya ülkelerinde uzun zamandır uygulanan, hatta bazı ülkelerde yasal düzenleme ile zorunlu olan, Avrupa birliği uyum yasaları içerisinde anılmaktadır. Profesyonel yönetim, bir düzen içinde, yasal düzenlemelere uygun, mali ve idari işler yönetimi ile hukuki denetimlerin yapılmasıdır. Ülkemizde de son yıllarda önem kazanmıştır.  
MELDA KARAYEL GAYRİMENKUL YÖNETİM in, çalışma sistemi; mutlak, güvenli, korunmuş işlem, düzenli, denetlenebilir hizmet, şeffaf yönetimdir.
Yılların yöneticilik tecrübesiyle profesyonel yönetim ihtiyacını karşılamak için yola çıktık. Yıllara dayanan profesyonel iş yaşamı tecrübemizle yöneticiliğinize talibiz. Türkiye geneline hizmet vermekteyiz. 
Yönetimde varız.

Yönetim Danışmanlığı, Genel Yönetim, Mali ve İdari İşler, Bina ve Site Yöneticiliği, Emlak Yönetimi ….. Tesis, site yönetimi, tüm süreçleri gerçekleştirmek, yönetmek, denetimi, site faaliyetlerinin sorunsuz yürütülmesini sağlamak için gerekli takip ve kontrolleri yapmak, bina ve tesis hizmetlerinin (elektrik, su, doğalgaz, klima, jeneratör, hidrofor, asansör, yangın tüpleri, makina- ekipman, fotokopi-fax vb) bakım ve kontrol arızaları ilgili tedarikçilere bildirmek ve sürecin takibini yapmak, demirbaş, araçlar , kırtasiye, teknik malzemelerin takip, kontrol ve bakım tüm tedarik süreç yönetimi, personel koordinasyonunu sağlamak, personel, güvenlik, yemek ve temizlik konularında süreci yönetmek ve denetimi gerçekleştirmek, rapor ve bilgi akışının doğru ve zamanında olmasını sağlamak, organizasyon ve planlama, Kat Mülkiyeti Kanunu ve tüm standart ve yasal mevzuatlara uygun çalışmaların yürütülmesini koordine etmek, aidat programları Yönetimcell ve Apsiyon deneyimi, MS Ofis Programlarının çok iyi seviyede kullanımı…. 
Yazılabilenden fazlasıyız.